67-годишният Иван Иванов е мъжът, който се обеси във врачанското село

...
67-годишният Иван Иванов е мъжът, който се обеси във врачанското село
Коментари Харесай

Преди да увисне на въжето, самоубиецът от Врачанско не спирал да се хвали, че животът му е рай

67-годишният Иван Иванов е мъжът, който се обеси във врачанското село Хайредин. Информацията бе доказана от кмета на обитаемото място Тодор Алексиев.

Трагедията е станала през вчерашния ден в дома на Иванов, който окачил дебело въже на греда на къщата си и без доста да му мисли се обесил.
На висящия мъртвец на Иван се натъкнал негов комшия, който незабавно алармирал на тел. 112.

Малко по-късно на място пристигнали чиновници на районното ръководство в Козлодуй и медицински екип от болничното заведение. По натрупа не са открити следи от принуждение, а по случая е формирано досъдебно произвеждане, оповестява BulNews.bg.

Иван е работел като пастир и е пасял стадо крави на мъж от селото. Новината за ужасяващата преживелица шокирала локалните още повече, защото ден преди този момент умрелият се е хвалил, че животът му е парадайс и изкарва положителни пари.

Мъжът обаче много постоянно е прекалявал с алкохола, което е принудило сина и щерка му да изоставен родния дом и да се реалокират в друга къща в селото. Оттогава мъжът живеел самичък.

Иван не е имал здравословни проблеми и не е боледувал, разясняват локалните. Какво тъкмо е предиздвикало говедарят да постави завършек на живота си, не е ясно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР